Vi är JUMU!

 

Ett dedikerat team av designers, författare, strateger, utvecklare och specialister som delar en gemensam passion för kreativitet. Tillsammans skapar vi extraordinära upplevelser som hjälper företag, innovatörer, kreatörer, artister och likasinnade att etablera sin röst och höja sina varumärken. Vi är barnen som aldrig växte upp!

Ett urval av våra tjänster

Webbplats

Vår kreativa anda ser till att förverkliga era digitala fantasier, vi utvecklar allt från enklare webbplatser till större komplexa projekt.

E-handel

Med många års erfarenhet av att bygga webbplatser med Magento, Shopify och WooCommerce, kan vi skapa shoppingupplevelser i alla skalor.

Copywriter

Strategi kombinerat med analys bidrar till text och kommunikation i världsklass.

Logotyp & grafisk profil

Enhetligt och betydelsefull kommunikation är av största vikt för våra kunder. Med en kreativ och genomtänkt grafisk profil stärker vi ert varumärke och når fram till era kunder på ett unikt sätt.

UX/UI-design

Vi hjälper företag att definiera stora visioner, förvandla idéer till verklighet och förbättra sina produkter och tjänster genom att leverera oförglömliga kundupplevelser.

Marknadsföring & SEO

Varje dag görs miljontals sökningar på nätet, därför är det viktigare än någonsin för företag att synas och ta plats med hjälp av sökoptimering och digital marknadsföring.